El
Nostre Chef
En els meus records, sempre va ser la cuina l’espai en el qual més temps passava dins de la meva casa. Un lloc que m’oferia tot el que em feia gaudir i que solia estar ocupada pel meu millor mestra: la meva mare . D’ella aprenia, entre altres coses, el respecte pel producte i la importància d’alimentar a aquells que acudien a la nostra casa
Però l’inconformisme i les ganes d’aprendre pròpies de la joventut em van portar a continuar aprenent en moltes altres cuines. Sento que he treballat i que he après dels millors però mai he deixat de ser fidel als principis que em van inculcar en la cuina de la meva casa.


Reconeixements
individuals
Guia SlowFood 2019-2020 i 2021-2022
Reconeixement en aquests dos anys per part d’aquesta prestigiosa guia com a “Excel·lents Representates” d’aquest moviment[vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]*Carxofa d´or 2018
En reconeixement a l’aposta pel producte de proximitat i del Parc Agrari[*vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]*Cuiner de l´Any 2017
Premi atorgat per La Vanguardia amb els vots dels seus lectors i coincidint amb el Fòrum Gastronòmic celebrat a Girona[vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]Reconeixements 2017
Primer restaurant del Baix Llobregat i premi honorífic Ciutat de Sant Boi
[vc_*empty_*space height=”*30px”]
Reconeixement en aquests dos anys per part d’aquesta prestigiosa guia com a “Excel·lents Representates” d’aquest moviment[vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]*Carxofa d´or 2018
En reconeixement a l’aposta pel producte de proximitat i del Parc Agrari[*vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]*Cuiner de l´Any 2017
Premi atorgat per La Vanguardia amb els vots dels seus lectors i coincidint amb el Fòrum Gastronòmic celebrat a Girona[vc_*empty_*spaceheight=”*30px”]Reconeixements 2017
Primer restaurant del Baix Llobregat i premi honorífic Ciutat de Sant Boi
[vc_*empty_*space height=”*30px”]

La
Nostra Cuina
Tot comença triant el producte. Qualitat i proximitat són valors claus. Tot acaba amb la satisfacció dels nostres client. Entre el començament i el final està la cuina, la sala, el personal, l’obstinació perquè tot sigui excel·lent. Un restaurant és una cuina i molt més però sobretot és un equip que treballa amb objectius i voluntats comunes. Nosaltres tenim un gran equip.


Patricia Torres
Responsable de Sala
Albert Mendiola
Chef
Fran
Sala
Marcela
Sala
Julio
Cocina
Jasspreet
Cocina
Treballa
amb
nosaltres
Si t’interessa integrar-te en un equip com el nostre, digues-nos-el. Estarem encantats de parlar amb tu i de valorar les opcions que el nostre equip es faci, amb tu, una mica millor i més gran
Patricia Torres
[email protected]